Національний кешбек

  • ЕкоФін
  • 18 вересня 2024
  • Особисті фінанси
  • 1

1,2 мільйона українців долучилися до програми "Національний кешбек": понад 2,9 мільйона гривень уже нараховано

Близько 1,2 мільйона українців приєдналися до програми "Національний кешбек", яка спрямована на підтримку вітчизняних виробників. Станом на сьогодні, українцям вже нараховано понад 2,9 мільйона гривень кешбеку. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

На початку місяця було запущено публічний бета-тест Нацкешбеку, і за словами Федорова, система працює стабільно. Зі 1,2 мільйона учасників, понад 638 тисяч активували свої картки у додатку "Дія".

Крім того, програма демонструє значні результати серед виробників: до Нацкешбеку долучилися 963 виробники, а також понад 171 тисяча товарів.

"Цифри збільшуються щодня, і вже понад 2,9 мільйона гривень кешбеку нараховано українцям", — зазначив Федоров. Виплати кешбеку за покупки у вересні розпочнуться з 20 жовтня.

Довідково: програма "Національний кешбек" надає можливість отримати 10% від вартості покупок товарів українського виробництва, з максимальною сумою до 3 000 гривень на місяць. Щоб долучитися до програми, потрібно відкрити картку онлайн у банку, вибрати опцію "Нацкешбек" у додатку "Дія", і кешбек буде нараховуватися щомісячно.