Держпродспоживслужба України та Агентство харчових продуктів Республіки Сінгапур підписали Меморандум про співпрацю у сфері безпеки харчових продуктів. Як повідомляє Укрінформ, це підтвердила Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Угода передбачає посилення двостороннього співробітництва між компетентними органами України та Сінгапуру для сприяння взаємній торгівлі харчовими продуктами під час імпорту, експорту та реекспорту.
«Держпродспоживслужба продовжує розширювати збут української продукції на міжнародних ринках. Підписаний меморандум між Україною та Сінгапуром є важливим кроком для виходу ще більшої кількості українських продуктів на азійські ринки. Наразі до Сінгапуру відкрито п'ять ринків, і ми плануємо продовжувати цей напрямок», – зазначив голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук.